Kızılay Bolu Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte gaziler ok attı.

Kızılay Bolu Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte gaziler ok attı.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Kızılay Bolu Şubesi Kızılay gönüllüleriyle beraber Bolu gençlik Merkezi’nde ok atma etkinliği düzenledi. Etkinliğe Kızılay Bolu Şube Engelsiz Birimi Başkanı Ömer Aşık ve Gönüllü Birimi Sorumlusu Merve Nur Eroğlu katıldı.  Düzenlenen etkinlikte gazilerimiz Türk Paralimpik okçu Merve Nur Eroğlu ve Paralimpik Okçuluk Milli Takımı sporcusu Ömer Aşık gözetimi altında teker teker ok attı.  Program sonunda Kızılay Bolu Şube Başkan Yardımcısı Tuğba Ulusoy ’’bir gün değil her gün sizin gününüz vatan size her zaman minnettar’’ diyerek gazilerimize plaket taktim etti.

BU VATAN ONLARA MİNNETTAR 

Kızılay Bolu Şube Başkan Yardımcısı Tuğba Ulusoy gazilerimiz için bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, ‘’Fedakarlığın, dirayetin, kahramanlığın simgesi olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyoruz vatanımız için canını hiç düşünmeden ortaya koyan gazilerimiz için bir farkındalık oluşturmak istedik. Farklı bir etkinlik olsun istedik. İnşallah kendileri de memnun kalmıştır. Birgün değil her gün onların günü çünkü bu vatan onlara minnettar’’ dedi.

1974’TE DÜŞMANA MERMİ ATAR GİBİ OK ATTIK 

Sağ olsun Kızılay başkanım bizi 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle buraya davet etti. Bizde tabi ki deyip buraya geldik. Burada ok atışları yaptık çok güzel oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Daha önce hiç ok atışı yapmamıştık ama çok memnun kaldık. Yarın olsa yarında atış yapmaya geliriz buraya. 1974’te düşmanlara mermi atar gibi ok attık. Teşekkür ederiz bizi buraya davet ettiğiniz için gururluyuz onurluyuz.

Kızılay Bolu Şube Engelsiz Birimi Başkanı Ömer Aşık ve Gönüllü Birimi Sorumlusu Merve Nur Eroğlu Kızılay Engelsiz Bolu Kulübü olarak il etkinliklerinin Gaziler Günü olduğunu ve gazilerle aynı ortamı paylaşmanın çok gurur verici olduğunu dile getirdi.